7. Kristiansand Sjø

3-Laget

3-Laget er en «løs» gruppe med ledere, tidligere ledere og andre som vil være med på noe praktisk, sosialt og gøy. 3-lagets medlemmer er en viktig ressurs for «Syvende» som hjelper til og stiller opp og støtter der det trengs.

Vi tar gjerne på oss større prosjekter, arrangerer gjerne turer, kurs (båtførerprøven, VHF-kurs) temakvelder og dugnader. Laget bistår og hjelper roverne med utdanning av nye skippere, budsjetter og planlegger arbeidsoppgaver som omhandler Gyda.

Vi har det veldig sosialt med prat, kaffe og kaker.

Hvem er 3-laget for? Alle voksne som har lyst kan være med. Nye og gamle speidere er velkomne. Vi tar også hjertelig imot engasjerte foreldre på våre aktiviteter. Selv om du har en annen funksjon i gruppa er det hyggelig om du kommer innom på aktiviteter i 3-laget også. Ikke minst for det sosiale sammen med oss som brenner for «Syvende» og har lyst til å ha en tilhørighet i gruppa.

De siste årene har i 3-laget vært veldig aktive. Vi har gjennomført en stor oppgradering av bryggeanlegget og sjøbua, ledet oppgradering av Gyda og ikke minst gjort en gedigen jobb med oppgradering av firlingene våre.

Har du lyst til å være med oss i 3-laget? Våre møter er som regel på torsdager fra kl 1700 og innkalling kommer digitalt på en messenger-gruppe.